Results 1 to 4 of 4

Thread: Eudora Issues

  1. #1

    Default Eudora Issues

    Spamseive seems to be merrily filtering out my spam but I have some issue with a "Couldn't Find That Application" interrupt occurring. I think it is looking for the Eudora Helper script. I recently migrated my system to a new hard drive and I believe that the issue stems from that source. Occasionally I also get very obvious spam messages getting through even though the app seems to be handling much subtler stuff. I suspect that I have screwed the confiiguration up somehow but don't seem to be able to figure out how to put it back together again.

    Joe
    Eudora 6.2.4 on OS X 10.3.9
    Spamseive 2.6

    Error Message:

    Couldn't Start That Application.

    -1407, {15:1139}

  2. #2

    Default

    Yes, that error can arise if it can’t find the Helper. If you’re using Eudora 6, you should uninstall the Eudora 5 stuff and install the Eudora 6 plug-in. The Helper used an unreliable scripting interface that meant that sometimes Eudora didn’t ask SpamSieve to filter all the message; the plug-in should be much more reliable.

  3. #3

    Default Hmmm

    Michael-

    Didn't work, I'm afraid. However I have found some other bread crumbs...

    From the Eudora SpamSeive documentation:

    Choose Preferences… from the Eudora menu, scroll down to the Junk Extras >settings panel (which is at the very bottom), and check Always enable Junk/Not >Junk menu items.
    I don't have a "Eudora" menu in my Eudora Preferences. In my preferences list I do not have a "Junk Extras" setting. I do however, have at least three copies of other preferences (Boring Headers, etc...) listed. This could be contributing to the problem, no?
    Last edited by Michael Tsai; 03-20-2007 at 10:45 AM. Reason: Added quoting.

  4. #4

    Default

    Quote Originally Posted by jbeirne View Post
    Didn't work, I'm afraid.
    What didn’t work? If you run the uninstall program, Eudora should stop saying “Couldn't Start That Application.”

    Quote Originally Posted by jbeirne View Post
    I don't have a "Eudora" menu in my Eudora Preferences.
    It’s saying that the Preferences command is in the Eudora menu, not the reverse.

    Quote Originally Posted by jbeirne View Post
    In my preferences list I do not have a "Junk Extras" setting.
    Did you enable the Esoteric Settings in Step 2?

    Quote Originally Posted by jbeirne View Post
    I do however, have at least three copies of other preferences (Boring Headers, etc...) listed. This could be contributing to the problem, no?
    I doubt it.

Similar Threads

  1. Spamsieve integration w/ Eudora
    By humanengr in forum SpamSieve
    Replies: 3
    Last Post: 03-20-2007, 10:59 AM
  2. Query: Eudora vs EF for storing mail
    By Rbohn in forum EagleFiler
    Replies: 2
    Last Post: 02-08-2007, 08:48 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •