PDA

View Full Version : Default Settings?



pooba53
11-27-2006, 05:39 PM
I'm using SpamSieve with OS X 10.4's Mail application. Install went fine, training is putting the spam in a folder called "Spam" that I created on the local machine. However, I'm using this in conjunction with a .Mac account and when SpamSieve chooses to move a suspected spam message to a spam folder, it's using the IMAP "Spam" folder on the .Mac server.

I don't get why this is happening. Training puts the message in the folder I created, but actual filtering moves it to a different folder on the mail server. Is there a setting I need to change? I never said to do this.

When answering the questions related to "SpamSieve - Change Settings", what are the defaults? Thanks for the help :-)

-Dan

Michael Tsai
11-27-2006, 07:08 PM
Training puts the message in the folder I created, but actual filtering moves it to a different folder on the mail server. Is there a setting I need to change? I never said to do this.


The destination for filtered spam messages is chosen (http://c-command.com/spamsieve/manual-ah/changing-the-name-of-th) in the SpamSieve rule (http://c-command.com/spamsieve/manual-ah/installing) that you created in Mail.



When answering the questions related to "SpamSieve - Change Settings", what are the defaults?



Which mailbox should spam messages be moved to when you use “Train as Spam”? Spam
Should messages marked using “Train as Spam” be stored in a local spam mailbox (rather than on the server)? Yes
Should “Train as Spam” mark the messages as read? No
When you use “Train as Good” on a message in the spam mailbox, should the message be moved back to the inbox? Yes
When you use “Train as Good” on a message in the spam mailbox, should the message be marked as unread?" Yes
Should incoming spam messages be colored according to how spammy they are (darker means more spammy)? Yes